Uutiset

Wuolteen kartano youtubessa tänään 21.30

Viimeisin tutkimuksemme löytyy tänään youtube sivuiltamme klo 21.30 alkaen.Alkuvuosi on ollut erittäin kiireinen ja samalla myös todella antoisa.Olemme kuitenkin pakotettuja siviilitöiden raskauden takia pitämään huhtikuun kokonaan taukoa.Mutta te jotka meidät "tunnette" tulemme takaisin rytinällä...

Wuolteen kartanon tutkimus.

Kävimme läpi historiaa huokuvan Wuolteen kartanon.Jo nyt voidaan todeta että paikassa oli runsaasti henkimaailman aktiivisuutta.Tulevan viikon aikana materiaali käydään läpi.Tutkimusvideo on odotettavissa youtube sivuillemme loppuviikosta.

Hämeen Sanomat osa 2!

www.hameensanomat.fi/uutiset/kanta-hame/304830-inkalan-kartano-yllatti-valkeakoskelaiset-nikkilan-veljekset-katso-video

Wuolteen kartano 19.3.2016

Täältä luvassa myös suora Periscope lähetys.Tilaa sinäkin jo valmiiksi Paranormal I.G./Finland kanava periscopessa ja tiedät missä mennään..Tervetuloa. youtu.be/Qm9xnVO0G_Y

40000 nettivierailua!

Nyt on tullut aika KIITTÄÄ TEITÄ RAKKAAT SIVUILLA KÄVIJÄT..paranormal-investigations-group.com sivusto on saavuttanut 40000 vierailun rajan.Kiitos!!!

Periscope Ghostlive/Hämeen Sanomat 12.3.16

Muista sinäkin lauantaina klo 21.00 mennä Periscope sovellukseen ja hakea sieltä Paranormal I.G./Finland lähetys.Näin sinäkin pääset kätevästi seuraamaan suorana ghostbox istuntoa illan tutkinnasta.Lisäksi illan tutkinnasta voi jo päivällä lukea Hämeen Sanomista.Tervetuloa mukaan!

Kohta tapahtuu...

Hei.Taustatyö käynnissä tämän kuukauden tutkimuksen osalta.Jo nyt voidaan todeta että pääsemme tekemään todellisen aikahypyn ajassa taaksepäin..Pysy kuulolla!