Uutiset

Viikoittain vaihtuva kysymys.

Menneen viikon kysymys oli mitä haluaisit lisää?  66% vastaajista kaipasi lisää meidän näkemyksiä asioista,11% kaipasi lisää videoita,valokuvia sekä live tutkintoja.Kiitos vastanneille.Uusi kysymys jälleen sivuilla käykää klikkaamassa vastauksenne KIITOS.

Kuvia ja videoita matkamme varrelta

Kuville ja videoille avattu omat sivut facebookissa, kuvia päivitetään lisää kun ehditään, tällä hetkellä löytyy n.300 valokuvaa ja n.100 videota. Tervetuloa!

Viikoittain vaihtuva kysymys/tulokset

Viime viikon kysymyksemme oli uskotko kuoleman jälkeiseen elämään.Vastaajista 73% kyllä  13% ei sekä 14% ehkä.Kiitos kaikille vastanneille tämä on meille arvokasta tietoa.Muista jälleen käydä klikkaamassa vastauksesi seuraavan viikon kysymykseen.Kiitos.

Tiimiimme liittyi vahvistus.

Kaksikko haki tuossa taannoin facebookin kautta ryhmään vahvistusta, koska toimintamme aktiivisuus on selvästi nousussa. Meidän onneksi sellainen henkilö myös löytyi. Tervetuloa ryhmään Tornberg Mari.

Viikoittain vaihtuva kysymys

Viime viikon kysymyksenä oli mistä sinä löysit meidät.Vastanneista 100% oli löytänyt meidät facebookin kautta.Kiitos kaikille vastanneille.Muistathan jälleen käydä klikkaamassa mielipiteesi uuteen kysymykseen.

Vaatteita logollamme

Pienellä budjetilla, mutta suurella sydämellä varustettu kaksikkomme on päättänyt repäistä, näin tulevan joulun kunniaksi. Jatkossa vetäistään nämä hupparit niskaan, kun lähdetään suorittamaan tutkimuksia. Kiitos tästä sille kenelle se kuuluu eli Mika Paasikankaalle, joka ystävällisesti on nämä...

Äänestystulos

Viikoittain vaihtuvan kysymyksen tulokset olivat hyvin selkeät..100% vastanneista vastasi kyllä kysymykseen haluaisitteko lisää live tutkintoja.Kiitos kaikille vastaajille pyrimme toteuttamaan toiveenne.

Äänestystulos

Viikoittain vaihtuvan kysymyksen tulokset ovat  22% kyllä ja 78% ei.Kysymys oli pelottaako sinua yliluonnolliset asiat/kokemukset.Kiitos kaikille vastaajille.Seuraava äänestys alkaa tänään ja loppuu jälleen ensi viikolla.Ottakaa rohkeasti osaa kaiken tämän voit tehdä nimettömänä yhdellä...

Live lähetyksistä..

Tulevat live lähetykset näkyvät vain google+ piiriläisille,jos haluat olla menossa mukana liitä meidät piireihisi.