Artikkelien arkisto

Poltergeist havainto.

Suoritimme 21.3.15 Vuosaaressa yksityisasunnossa tutkimuksen.Ennakkotiedot osoittautuivat todeksi paikka oli hyvin aktiivinen.Ryhmän lyhyen historian ensimmäinen hyvin mahdollinen poltergeist havainto myös koettiin paikan päällä.Nyt todellakin kannattaa käydä vilkaisemassa youtube kanavallamme mitä...

Tulossa 21.3.15

Suoritamme 21.3.15 tutkinnan kohteessa,jossa on ääniä,ahdistusta,tarkkailun tunnetta,varjoja,vihaa,kosketuksia sekä vastaavia hyvin negatiivisia tuntemuksia.Teemme kaikkemme että tilanne saataisiin hallintaan.

14.3.15

Teimme hyvin mielenkiintoisen tutkimuksen Pirttikosken kyläkoululla 14.3.Teimme myös kaksikon 4 live tutkinnan,joka löytyy youtube sivuiltamme.Retkestä löytyy myös valokuvia ja videoita facebook,instagram sekä youtube sivuiltamme.Tervetuloa vierailemaan.

Lauantaina live lähetys tutkinnasta!

https://www.ustream.tv/channel/20170655  Lauantaina kun näet facebook sivuillamme tämän näköisen linkin n.klo 21.00 niin klikkaa ja pääset mukaan tunnelmaan paikanpäälle! Tervetuloa.

Live tutkinta 14.3. klo 21.00 alkaen

Tarkoitus tehdä Suomen mittakaavassa kaikkien aikojen suurin osallistuja määrältään oleva live tutkinta.Tule sinäkin mukaan tekemään historiaa ja kutsu myös kaverisi mukaan! Lauantaina 14.3.2015 klo 21.00-22.00.

Kuulumisia..

Olemme erittäin tyytyväisiä  28.2.15 pidetyn facebook ryhmämme yhteistapaamiseen Valkeakoskella.Paikalla oli n.20 henkilöä ja tunnelma oli lämminhenkinen sekä hyvin avoin.Oli mahtavaa huomata ihmisten kiinnostus näitä tutkimuksiamme kohtaan.Kaksikon hiljaiselo loppuu 14.3.15,jolloin suoritamme...

Ensimmäiset logollamme varustetut hupparit postitettu

Tänään on postitettu ensimmäiset hupparit tilaajille. Hupparia saa tilattua hintaan 38,00 € + 7,50 € postituskulut. Kuvassa punainen on naisten malli. Saatavana myös pipo ja T-Paita. Lisää tuotteita suunnitellaan jatkuvasti.

16.2.15

Suoritimme pikaisen visiitin Sääksmäellä sijaitsevaan Rapolan linnavuoreen.Retkestä muutamia valokuvia sekä 1 videonäyte youtube kanavallamme.

7.2.15

Suoritimme hyvin mielenkiintoisen tutkinnan Pirttikoskella sijaitsevassa autiotalossa.Paikka oli edelleen hyvin aktiivinen.Video sekä kuvamateriaalia löytyy facebook sivuiltamme.Tervetuloa.

Tänään tapahtuu!

Ryhmä suorittaa tänään tutkimuksen Pirttikosken autiotalossa.Tämä lievästi sanottuna jännittävä kohde oli 2014 seuraajiemme suosikkikohde.Lisää infoa videoiden ja kuvien muodossa retkeltä löytyy facebook sekä youtube sivuiltamme.