Artikkelien arkisto

Arvonta tulokset.

Youtube sivuillamme suoritetun arvonnan voittaja on Jarno,hän siis lähtee mukaamme tammikuun aikana suoritettavaan tutkintaan.Varasijalle arvottiin Pirjo.Onnea molemmille.Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

Viikoittain vaihtuva kysymys.

Teidän mielestänne kiinnostavin kohde 2014 oli ylivoimaisesti Pirttikosken autiotalo.Myös Helkavuoren kartano sekä Pinsiön yksityiskohde sai hieman kannatusta.Kiitos kaikille vastaajille.Kiitos kaikille vastaajille.

Kivijärvi

Vierailimme Kivijärvellä mielenkiintoisessa kohteessa.Harmiksemme emme pystyneet toteuttamaan live lähetystä,koska nettiyhteydet olivat lähes olemattomat.Kohde ei tällä kertaa ollut niin aktiivinen,kun ennakkotiedot mitä saatiin antoivat ymmärtää.Tulee myös muistaa että nämä henkimaailman asiat...

Tutkinnat

Tämän vuoden tutkinnat ovat ohitse.Jatkamme heti vuodenvaihteen jälkeen uusilla mielenkiintoisilla kohteilla.Kiitos teille kaikille jotka olette näillä sivuilla piipahtaneet.Muistakaa myös jakaa ryhmämme linkkejä niistä mahdollisesti kiinnostuneille.

Viikoittain vaihtuva kysymys.

Menneen viikon kysymys oli mitä haluaisit lisää?  66% vastaajista kaipasi lisää meidän näkemyksiä asioista,11% kaipasi lisää videoita,valokuvia sekä live tutkintoja.Kiitos vastanneille.Uusi kysymys jälleen sivuilla käykää klikkaamassa vastauksenne KIITOS.

Kuvia ja videoita matkamme varrelta

Kuville ja videoille avattu omat sivut facebookissa, kuvia päivitetään lisää kun ehditään, tällä hetkellä löytyy n.300 valokuvaa ja n.100 videota. Tervetuloa!

Viikoittain vaihtuva kysymys/tulokset

Viime viikon kysymyksemme oli uskotko kuoleman jälkeiseen elämään.Vastaajista 73% kyllä  13% ei sekä 14% ehkä.Kiitos kaikille vastanneille tämä on meille arvokasta tietoa.Muista jälleen käydä klikkaamassa vastauksesi seuraavan viikon kysymykseen.Kiitos.

Live 30.11.14

30.11.14 suoritamme vielä salaisessa kohteessa live tutkinnan.Siihen pääsee kätevästi mukaan lisäämällä meidät google+piireihinsä.

Tiimiimme liittyi vahvistus.

Kaksikko haki tuossa taannoin facebookin kautta ryhmään vahvistusta, koska toimintamme aktiivisuus on selvästi nousussa. Meidän onneksi sellainen henkilö myös löytyi. Tervetuloa ryhmään Tornberg Mari.